Te same wiadomości po angielsku :https://forum.serara.org/index.php?topic=20673.msg101941#msg101941Podał : Rene A Duran, starszy członek
Kategoria / Temat : Wątki nowych przekazów / PRZEOBRAŻANIE URANTII
« 12 września 2023 r., godz. 23:26:55 »
1) Grupa 11:21 przekazywania prawd, Phoenix, Arizona
PRZEOBRAŻANIE URANTII
Od MONDŻORONSONA
Odebrał : Nestor
SALWADOR, 10 września 2023 r., czas 11:24 do 11:44
Nestor: Mój Ojcze, mój Panie, mój Dostrajaczu, błagam Cię, przygotuj mój umysł do przekazywania.
MONDŻORONSON : "W istocie tu Syn Magister Mondżoronson z lekcją o tym, że ciężko pracujemy, żeby ustabilizować tę planetę, żeby mogła być siedzibą mojego brata MICHAŁA NEBADOŃSKIEGO. Nadajemy ciągłość misjom. Tylko ci ludzie, którzy są Przygotowani, będą mieli przywilej uczestnictwa. Nadszedł prawie już czas, żeby ta planeta zaczęła być przekształcana w planetę pełną piękna, jaką była dawniej. Będzie nie do poznania po jej przekształceniu, ale to nastąpi po pewnych katastrofalnych wydarzeniach, które będą miały miejsce na Urantii. Nie chcemy, żeby wiele życia zostało utraconego i dlatego mamy ekipę ratunkową w gotowości do działaćniaw najbardziej krytycznych momentach. Tu Mondżoronson. Wycofuję się. Życzę szczęśliwej nocy."
Koniec
Nestor : Dziękuję Panie Mondżoronson. Zawsze będziesz mile widziany w tej skromnej siedzibie.
Nestor
2) Grupa 11:21 przekazywania prawd, Phoenix, Arizona
SAMOOCENA
Od OJCA WSZECHŚWIATA
SALWADOR, 11 września 2023 r., czas 11:34 do 11:57
Néstor: Mój Ojcze, mój Boże, mój Panie, błagam Cię, abyś przygotował mój umysł do przekazywania.
OJCIEC WSZECHŚWIATA : "W isocie tu OJCIEC WSZECHŚWIATA z przesłaniem dla moich dzieci, które są w trakcie przygotowań. Mam na myśli Grupę 11:21. Miło mi wiedzieć, że każdego dnia podejmują wysiłek, aby zbliżyć się do mnie. Pokazują mi to praktykując, martwiąc się o wykonywanie swoich zadań, które nieustannie przeglądamy, ale konieczne jest, aby dokonywali samooceny, o której wspomniał im Skryba na nadzwyczajnym spotkaniu. Chodzi o to, żebyście się stali świadomi całego procesu, przez który przechodzicie i tego, jak ewoluujecie rozwijając tę pracę. Cieszymy się widząc, jak niektórzy z was dbają o punktualność w swoich praktykach i codziennie podejmują wysiłek.
My tutaj, po drugiej stronie zasłony również troszczymy się o każdego z was.
Z drugiej strony my też ciężko pracujemy, żeby wszystko było odpowiednie i uporządkowane, bo kiedy mój syn, MICHAŁ NEBADOŃSKI ogłosi swoje oświadczenie, będą to dla was trudne dni z powodu poruszenia ludzkości, która nic o tym nie wie, ale wierzymy, że będziemy w stanie poradzić sobie z tym wszystkim z możliwie najbardziej profesjonalnym spokojem. Zawsze upewniamy się, żeby kraje będące w konflikcie prowadziły sprawy w pokoju. To wszystko na dziś i życzę szczęśliwej nocy."
Koniec
Néstor: Dziękuję, ukochany Ojcze Wszechświata. Dziękuję Ci za tę lekcję i zawsze będziesz mile widziany, mój Panie.
Nestor
3) Grupa 11:21 przekazywania prawd, Phoenix, Arizona
SAMORZĄDNOŚĆ
Od MICHAŁA NEBADOŃSKIEGO
SALWADOR, 12 września 2023 r., godz. 11:42
Néstor : Mój Ojcze, mój Boże, mój Panie, dziękuję Ci, że dałeś mi jeszcze jeden dzień życia. Błagam Cię, abyś przygotował mój umysł do przekazywania.
MICHAŁ NEBADOŃSKI : "W istocie tu Michał Nebadoński. Dzisiej będziemy studiować zmiany, które nastąpią na Urantii po moim ogłoszeniu. Nie będzie już potrzeby władz ani armii, ponieważ każda osoba będzie musiała rządzić się sama. Nie będzie potrzeby policji, nie miałoby to sensu. Bez przestępców nie miałaby powodu istnieć, co oznacza, że nastąpi czystka, a ludzie, którzy nie chcą się zmienić, zostaną oddzieleni lub usunięci z obiegu, aż pozostaną tylko ludzie, którzy chcą się zmienić i być inni. Głęboko przestudiowaliśmy te zmiany i oczywiście nie nastąpi to z dnia na dzień, ale tak się stanie, tak jak naturalne katastrofy są konieczne do odnowienia planety. Wszystko to będzie wymagało kilku lat ciężkiej pracy, ale zrobimy to. Naszym pragnieniem jest zachowanie jak najwięcej życia, ale są sytuacje, na które nie mamy wpływu. Nadejdzie dzień, w którym Urantia będzie rajem i miejscem, w którym ludzie żyją w pełni szczęścia, dlatego konieczne jest, żeby ludzie się na to przygotowali. Na tym zostawiamy ten temat. Życzę szczęśliwej nocy."
Koniec
Néstor : Dziękuję ukochany Ojcze Michale Nebadoński. Zawsze będziesz mile widziany mój Panie.
Nestor