Author Topic: 23.1.2023 – Nagranie o UFO  (Read 86 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online Andre_P

• Hero Member
    • View Profile
    • Email
23.1.2023 – Nagranie o UFO
« on: January 23, 2023, 02:25:09 am »
Ta sama wiadomość po angielsku :
https://forum.serara.org/index.php?topic=19853.msg100384#msg100384
Przekazał : Ron Besser, administrator, członek bohater
Kategoria / Temat : NAGRANIA AKTUALNOŚCI / 9-Nagranie aktualności na śniadanie nr 9 – 23 stycznia 2023 r. - Tarkas, Ojciec, Michał, Zeta – Metoda kontaktu
« 22 stycznia 2023 r., godz. 23:08:22 »

9-te nagranie podejmuje się donieść, że nasi tzw. kosmici kontaktują się ze studentami UFO-logii za pomocą kontaktu głosowego. Trafiłem na to dziś wieczorem oglądając program telewizyjny o UFO, dosyć świerzy i człowiek mieszkający w Arizonie powiedział w nim, że miał kontakt telepatyczny z Plejadami. U licha, ja też to robię przekazując w innych sprawach niż on. Program miał techników audio, którzy go podłączyli i w ciągu około czterech minut zaczęliśmy mówić, kiedy oni mówili do niego. Technicy byli zachwyceni i powiedzieli mi, że siedzą tutaj i robią przekazy nie tylko do Plejad, ale do Bóstw i samego życia niebiańskiego również.

Ojciec Wszystkiego wszedł i poprosił, abyście wszyscy usiedli i spróbowali przekazywać do jakiejkolwiek grupy ludzi gdzieś, która robi to samo, co wy tutaj. To jest w nagraniu. Co ZETA powiedzieli w nagraniu 9 również do mnie, to że mogą przechwycić komunikację Salvingtonu, jeśli jest przekazywana i łapią te wiadomości nawet szybciej niż my i mogą je pokazać. Zeta pytali, czy możesz kazać niektórym swoim ludziom odebrać przekaz od nas i ogłosić go na forum dyskusyjnym. (Tak, oni wiedzą też wszystko o naszym forum.)

To nagranie jest fascynujące z tego powodu i innych ogłoszeń na nim i proponuję posłuchać krótkiego utworu muzycznego na początku, około czterech sekund Mozarta K548, trio fortepianowego Mozarta nr 5. Znacie na ogół tę melodię i to wprowadza Tarkasa, który prosi mnie, żebym mówił o programie UFO.

Oto Link do 9-tego nagrania z 23-go stycznia 2023 r. :

https://www.dropbox.com/s/nytv8at0gyar5c0/9%20-%20Breakfast%20NEWS-%20-%20Tape%209%20Jan%2023%202023%20-%20Tarkas%2C%20Zeta%2C%20Pleaides%2C%20Contact%20Principles%20by%20Father.mp3?dl=0

Cieszcie się tym !
Ron Besser z pomocą Michała Nebadońskiego i Guido i też Gwiazdy Jasnej i Porannej.

KONIEC
« Last Edit: January 23, 2023, 02:32:10 am by Andre_P »