Author Topic: 26.1.2023 – Dalsze wiadomości z Plejad  (Read 65 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andre_P

• Hero Member
    • View Profile
    • Email
26.1.2023 – Dalsze wiadomości z Plejad
« on: January 26, 2023, 08:55:14 am »
Ta sama wiadomość po angielsku :
https://forum.serara.org/index.php?topic=19863.msg100404#msg100404
Przekaz : Ron Besser, administrator, członek bohater
Kategoria / Temat : NAGRANIA AKTUALNOŚCI / 11 – Wstrzymajcie się do 25-go stycznia z nagraniem zniszczonym przez powstańców. Naprawa nastąpi później
« 24 stycznia 2023 r., godz. 23:58:41 »

Ron : Numer 11 jest stracony, ale ma ładną transkrypcję Plejad i teraz przejdę bezpośrednio do numeru 12 używając innej metody, żeby po prostu iść do przodu. Jedenastki nie będzie. Dzięki.

Nie tylko powstańcy zniszczyli taśmę białym szumem nałożonym na głos, ale także zrujnowali mój edytor audio i nie działa on jeszcze dobrze, więc muszę się wycofać na chwilę, żeby siły łącznikowe mogły coś zrobić w sprawie rebeliantów nade mną, ale mam coś od Elise dla waszego pożytku. Tutaj jest część jej wiadomość do mnie około godziny temu. (Jest teraz tutaj prawie północ 25-go.)

ELISE :
Przesyłam niniejszym mój przekaz na dziś, który również wydaje się być problemem. Czy byłbyś tak miły i zamieścił to na Forum Dyskusyjnym, gdziekolwiek myślisz, że to pasuje ? Nie jestem pewna co do imion plejadiańskich dowódców. Może słyszałeś je już wcześniej Ron ?

Przekaz Elise :

Pozdrawiamy, jesteśmy Plejadianami i cieszymy się z tego kontaktu. Nie jesteśmy daleko od waszej planety będąc na misji dla naszej macierzystej planety, która właściwie składa się z gromady planet. Jesteśmy Vodar/Vondar? i Goldar/Godar? (Ron - Potwierdzili mi swoje imiona VOLDAR I GOLDAR) i jesteśmy dowódcami w tym locie, który zabierze nas do naszego celu, na wschód od miejsca, w którym teraz jesteśmy. Nie jesteśmy na tajnej misji, ale na jednym z naszych lotów, które podejmujemy, aby obsługiwać inne planety, z którymi mamy kontakt na różne sposoby z różnych powodów i jest to normalna trasa komunikacyjna, którą podejmujemy w takiej podróży.

Znamy Urantian od bardzo dawna. Mieliśmy kontakt z waszymi ludami nie tylko we wcześniejszych dekadach, ale na długo przed tym. Instruowaliśmy i doradzaliśmy podczas niektórych z waszych cywilizacji w znajdowaniu nowych sposobów konstrukuowania w nowym matematycznym zrozumieniu, tam gdzie nam na to pozwolono, ponieważ jesteśmy ograniczeni do punktu, w którym nigdy nie zmuszamy was do robienia rzeczy, które mogłyby być mylące lub poza waszą intelektualną wyobraźnią. Mamy zaawansowane metody, których używamy w naszym codziennym życiu, ale nigdy nie możemy używać naszej wiedzy do zdominowania cywilizacji, z którą mamy kontakt.

Nadal mamy nasze kontakty poprzez niektórych z waszych ludzi, którzy nie przekazują, jak to nazywacie, ale za pomocą telepatii, gdzie rozmawiamy ze sobą, ale przekazywane informacje często nie są udostępniane z obawy przed publicznym ośmieszeniem.

Nadszedł czas, aby wasze rządy w pełni uznały istnienie tych kontaktów, gdyż wniesie to wiele do nierozwiązanych kwestii na waszym świecie i będzie krokiem naprzód do zapoznania się ze zjawiskiem kontaktów pozaziemskich, w które tak wielu z was już wierzy. Może to tylko wzmocnić waszą planetę w poczuciu, że należycie do dużej i rozprzestrzenionej kosmicznej rodziny, która stara się robić to samo co wy na Urantii - prowadzić godne życie i czynić postępy w swojej własnej cywilizacji.

Jesteśmy z Plejad i dziękujemy temu przekazującemu za odebranie nas. Mamy wiele do powiedzenia i mamy też wiele wspólnego, również cechy fizyczne. Jesteśmy silną i ustabilizowaną cywilizacją i choć mamy problemy do rozwiązania, to już dawno odwróciliśmy się od wojny i rywalizacji między populacjami na naszych sferach i poza nimi. Zawsze przychodzimy w pokoju i naszym pragnieniem jest przynieść pokój i postęp naszym braciom, którzy wszyscy mają swoją egzystencję w tym Wielkim Kręgu Ojca. Żegnamy was i kontynuujemy naszą podróż. Miłego dnia.

Elise

KONIEC PRZEKAZU ELIZY
« Last Edit: January 26, 2023, 09:01:18 am by Andre_P »