Author Topic: 30.10.2024 – Mówi Jezus i Michał Nebadoński  (Read 373 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Andre_P

• Hero Member
    • View Profile
    • Email
30.10.2024 – Mówi Jezus i Michał Nebadoński
« on: October 30, 2024, 13:56:23 pm »
Transkrypcja nagrania po angielsku :
https://forum.serara.org/index.php?topic=21700.msg104223#msg104223
Napis : Raz, starszy członek
Kategoria / Temat : NUMERY TELEFONU I KODY DOSTĘPU DO HOLENDERSKIEJ MIĘDZYNARODOWEJ / Lightline holenderska międzynarodowa
« Odpowiedź nr 1, 29 października 2024 r., godz. 20:15:43 »

(Urywki)

Jezus :
Witaj Elise i wszyscy obecni na tej Linii Światła. Tu Jezus. Pozdrawiam was. Kocham was, którzy jesteście tutaj w ten poniedziałek i mam przesłanie dla wszystkich, więc słuchajcie uważnie. Czasy i okoliczności zmieniły nasz program. Jak wiecie Ron jest chory. Przychodzę do ciebie, Elise, aby przekazać ci tę wiadomość. Wszystkie przygotowania i obietnice, które złożyliśmy, są nadal aktualne. Tak. Mówię wam, że nadal planujemy pojawić się na tej planecie. To jest zbyt ważne. Sporządzono wiele harmonogramów i są one gotowe od dłuższego czasu na lądowanie na waszym świecie. Świat, który jest dla mnie tak ważny, aby powrócić i spełnić moje obietnice. Wy..............

(Długa cisza, a następnie dyskusja ze słuchaczami, która nie została tutaj odnotowana)

Michał Nebadoński :
Tak, tu Michał Nebadoński. Czy wszyscy są podłączeni ? Czy mogę usłyszeć coś od słuchaczy ?

Elise :
Dobrze, spróbujmy. Dziękuję Michale.

Michał Nebadoński :
Tak, tu Michał Nebadoński, Elise i inni słuchacze. Stało się coś dziwnego i nie należy was za to winić, ale usiądźcie wygodnie. Trzymajcie się. Jestem waszym Stwórczym Ojcem. Jestem Michałem z Nebadonu. Właśnie słyszeliście przemówienie Jezusa. Pozwólcie, że coś do tego dodam, żebyście mieli całkiem normalną Linię Światła, gdy połączycie te dwie rzeczy razem. Poza tym, że jestem wasztm Ojcem Stwórcą, jestem również waszym bratem poprzez Jezusa, który sprawił, że doświadczałem życia jako istota ludzka na tym świecie. Nie potrzebujecie mnie widzieć. Zawsze jestem z wami. Jestem blisko was i zawsze jesteśmy połączeni. Proszę, mówcie do mnie. Jestem tu dla was, kiedy tylko mnie potrzebujecie lub pragniecie być ze mną. Bądźcie więc spokojni. Usiądźcie wygodnie i poczujcie moją obecność. Poczujcie moją miłość. Jesteście w moim obwodzie, który jest moim podpisem i dowodem na to, że jestem z wami.

Zamknijcie na chwilę oczy i spróbujcie mnie zobaczyć w moim świetle. Moje światło oślepiłoby was, gdybym pokazał wam się w pełni. Mogę wam się pokazywać na wiele różnych sposobów, poprzez wzrok, poprzez dźwięk lub uczucia, które dotykają waszego ciała lub umysłu i sprawiają, że jesteście mnie świadomi. Jestem Bogiem mojego wszechświata, wszechświata lokalnego Nebadonu. Mogę robić, co mi się podoba, ale zawsze będę działał zgodnie z wolą mojego Ojca, tak jak wy wszyscy czynicie, starając się zbliżyć do Boga, naszego Ojca w Raju.

Zaczynajcie swoje dni od pozdrowienia mnie, od uhonorowania mojego imienia, ponieważ jestem waszym Ojcem, Bratem, który chce, żebyście o Mnie myśleli. Pracujcie ze mną i czcijcie ze mną naszego Świętego Ojca w niebie. Bądźcie gotowi podążać za Jego wolą i udowadniajcie, że jesteście dziećmi Bożymi pozwalając Bogu żyć przz was biorąc was za rękę i prowadząc przez życie ze wszystkimi jego wyzwaniami i próbami, abyście się nauczyli swoich ludzkich lekcji i pozostali niezłomni, abyście pokonywali wszystkie bariery i przeszkody, razem ze mną, Michałem z Nebadonu. Dano wam wolność myślenia i działania. Używajcie jej dobrze i słuchajcie boskiego głosu wewnątrz, a otrzymacie pomoc w przezwyciężeniu wszystkich życiowych prób, tak jak ja musiałem to robić, gdy żyłem w ciele i byłem poddawany wielu próbom, które napotkałem w moim życiu na Ziemi. Każdy z was otrzymuje wiele pomocy. Po prostu mnie wzywajcie.

Nie zapominajcie o duchowej stronie życia, która jest tak bardzo związana z tym, co materialne, ale czasami ludzki umysł skupia się tylko na tym, co materialne i nie ma pojęcia o tym, co jeszcze jest obecne i to tak blisko niego i wokół niego. Bądźcie więc czujni na wszelkie zmiany, a może na małe podszepty, które możecie zauważyć. Może to być znak od Ducha, prośba o waszą uwagę, a nawet może to być ostrzeżenie, żebyscie nie popełniali błędów lub żeby uchronić was przed nieszczęściami lub wypadkami. Wiele istot duchowych towarzyszy wam na waszej drodze przez życie i pozostają z wami w waszych następnych doświadczeniach jako istot morontialnych po opuszczeniu tego świata, gdzie wasze dusze zabiorą was i umieszczą tam, gdzie wasze miejsce, zgodnie z tym, czego nauczyliście się na swojej planecie urodzenia.

Pozostańcie więc na właściwej drodze i trzymajcie się blisko mnie, ponieważ Ja jestem Drogą, Prawdą i Życiem, tak jak Jezus jest dla wszystkich ludzi, którzy w niego wierzą. Jezus i Ja jesteśmy jednym w Chrystusie Michale, w pełni i całkowicie jako jedna istota. Podążajcie za Jezusem i stańcie się tacy jak On we wszystkim, czym On jest teraz i na zawsze, jako dzieci zarówno waszego Stwórczego Ojca, jak i Ojca Uniwersalnego w Raju. Tu Michał Nebadoński. To wszystko, co mam do powiedzenia. Elise, możesz zakończyć tę sesję, jeśli chcesz. Kochamy was moje wierne dzieci. Bądźcie dobrzy i miłego dnia. Do widzenia.