Author Topic: 31.1.2024 – Szukajcie a znajdziecie, pukajcie a będzie wam otworzone  (Read 1010 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andre_P

• Hero Member
    • View Profile
    • Email
Ta sama wiadomość po angielsku :
https://forum.serara.org/index.php?topic=21814.msg104470#msg104470
Podał : Rene A Duran, członek bohater
Kategoria / Temat : HISZPAŃSKA LIGHTLINE DLA WSZYSTKICH / SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE, PUKAJCIE A BĘDZIE WAM OTWORZONE
« 30 stycznia 2025 r., godz. 16:35:38 »

Grupa 11:21 Przekazywanie prawd, Phoenix, Arizona

SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE, PUKAJCIE A BĘDZIE WAM OTWORZONE

Od Ojca Wszechświata
Odebrane przez Nestora
Salwador, 29 stycznia 2025, godz. 23:28

Ojciec Wszechświata :
„Rzeczywiście jestem waszym Ojcem Uniwersalnym. Przychodzę z przesłaniem dla moich dzieci Urantii i chcę im powiedzieć, że pomimo przeciwności, w których się znajdujemy, nie wszystko jest złe. Deportacje w USA dotykają Latynosów, ale to uwalnia ich od większego zła, więc ci, którzy są deportowani, czują się szczęśliwi, ponieważ coś gorszego nadchodzi dla tych, którzy zostają. Będą musieli przejść przez wiele nieszczęść, ponieważ istnieją groźby wojny, oprócz katastrof, które zostały przepowiedziane.”

„Teraz, wszystko to zostało już przepowiedziane w świętych księgach i jest to czas ostateczny. Gdziekolwiek jesteście, tam będą problemy, z tą różnicą, że będziecie ze swoimi krewnymi, ze swoimi bliskimi i będziecie mogli się nawzajem wspierać.”

„To, co musicie zrobić, to połączyć się ze swoim Dostrajaczem Myśli, który was poprowadzi i będzie w stanie usunąć was z niebezpieczeństwa i pomóc wam przetrwać.”

„Z drugiej strony istnieje grupa nazywana 11:21, która może wam pomóc wiedzą, aby połączyć się ze swoim Dostrajaczem i ze swoim Stwórcą. Mój Syn, Jezus z Nazaretu już im powiedział : „SZUKAJCIE A ZNAJDZIECIE, PUKAJCIE A BĘDZIE WAM OTWORZONE.” ”

„Jestem waszym Ojcem Uniwersalnym. Cofam się o krok. Życzę szczęśliwej nocy.”

Koniec

Nestor