Ta sama wiadomość po angielsku :https://forum.serara.org/index.php?topic=21763.msg104343#msg104343Podał : Rene A Duran, członek bohater
Kategoria / Temat : LIGHTLINE PO HISZPAŃSKU DLA WSZYSTKICH / PEWNEGO DNIA ZROZUMIECIE DLACZEGO CHCĘ WAS RATOWAĆ
« 21 grudnia 2024 r., godz. 16:34:25 »
Grupa 11:21 - Przekazywanie prawd, Phoenix, Arizona
PEWNEGO DNIA ZROZUMIECIE DLACZEGO CHCĘ WAS RATOWAĆ
Od Ojca Wszechświata
Przekazujący : Luis
Salwador, 20 grudnia 2024 r., godz. 2:05
Ojciec Wszechświata :
„Tu wasz Ojciec Uniwersalny z nowym przesłaniem dla wszystkich moich dzieci z Urantii, które są świadome tego, co się dzieje tutaj, po drugiej stronie zasłony, gdzie jest cała Niebiańska Rodzina podejmująca decyzje dla dobra wznoszących się światów, gdzie mam na celu pomoc tej ludności, która potrzebuje pomocy. Mam na myśli URANTIĘ. Istnieje duże zainteresowanie pomaganiem tej ludzkości, zwłaszcza że była to kolebka, w której narodził się mój syn Jezus z Nazaretu. Jest to bardzo ważny powód. Drugim powodem jest to, że jest to bardzo piękny świat, więc istnieje zainteresowanie jego ratowaniem, pomimo że jest tu wiele buntu i nieposłuszeństwa, ale pewnego dnia zrozumiecie to.”
„Na razie nie rozumiecie tego. Pewne wydarzenia będą musiały nastąpić, żebyście zwrócili uwagę. Na razie nikt nie jest zainteresowany tym, co jest wam proponowane, ale nadejdzie dzień, kiedy zwrócicie na to uwagę i wtedy będziecie mogli pracować z resztą, po tym jak nastąpi to, co zaplanowała Matka Natura. To musi się wydarzyć, wtedy nadejdzie spokój i wszyscy wejdziecie do akcji przekazując wiadomości o Nowych naukach, które muszą być praktykowane, aby przynieść właściwą wiedzę, żeby szybko się wznosić, co jest darem, który oferuję wszystkim tym, którzy wypełniają moją wolę. Inni zostaną zapomniani, ponieważ nie chcą się nad tym zastanawiać. To wszystko na dziś. Wycofuję się. Dobrego dnia.”
Koniec
Louis