Author Topic: 27.12.2024 - Jezus mówi w Boże Narodzenie  (Read 402 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Online Andre_P

• Hero Member
    • View Profile
    • Email
27.12.2024 - Jezus mówi w Boże Narodzenie
« on: December 27, 2024, 11:53:41 am »
Ta sama wiadomość po angielsku :
https://forum.serara.org/index.php?topic=21766.msg104356#msg104356
Przekazała : SophiaVeronica, starszy członek
Kategoria / Temat : Wątki nowych przekazów / Jest Boże Narodzenie, Jezus mówi do wszystkich
« 25 grudnia 2024 r., godz. : 10:11:21»

25 grudnia 2024 r.

Witam wszystkich. Życzę wszystkim szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. Oto wiadomość na Boże Narodzenie.

Elise

Jezus mówi do wszystkich w Boże Narodzenie :

Moje drogie dzieci, jest Boże Narodzenie i myślicie o pokoju, szczęściu i miłości, ale zamiast tego jest wojna, głód, samotność i walka o posiadanie terytorium na Ziemi, która należy do was wszystkich. Ziemia, planeta, która została stworzona dla was, aby dać wam dom, żebyście pracowali i żyli razem z rodziną, sąsiadami, przyjaciółmi i wieloma innymi, których spotykacie w życiu.

Wszystkie możliwości zdobywania wiedzy i rozwoju znajdują się na waszym pięknym świecie, pełnym zasobów przyrody i możliwości zdobywania doświadczenia na poziomie materialnym, mającym na celu przygotowanie was do następnego przeznaczenia, bardziej duchowego życia w wielu posiadłościach naszego Ojca, który stworzył to wszystko, aby dzielić się swoją miłością, którą daje w obfitości swojemu wszechświatowi wszechświatów.

Jestem Jezus i przyszedłem na świat, aby służyć Ojcu, tak jak każdy z was ma swoją własną misję. Urodziłem się jako bezbronne niemowlę, które, jak każda inna istota ludzka na tym świecie, kroczy swoją ścieżką i wypełnia swoje życie w Imię Ojca. Otrzymałem specjalne zadanie, aby objawić Ojca ludziom na tym świecie, gdzie szybko tracili obraz Ojca Stwórcy, co pozostawiłoby ich w niewiedzy po opuszczeniu tej planety.

Przyszedłem na ten świat, aby objawić kochającego Boga i troskliwego Ojca oraz nauczać, że Ojciec jest obecny w swoich dzieciach, że człowiek może doświadczyć Boga wewnątrz i nauczyć się poznawać naszego niebiańskiego Ojca i wszystkie Jego wspaniałe atrybuty, że miłość i troska Ojca dotyczy całej ludzkości, każdego z was, żeby uświadomić wam, że Boża miłość jest zawsze z wami i że nikt nie żyje bez Jego łaski i miłości.

Ja jestem Drogą, Prawdą i Życiem, ponieważ pokazałem, że istnieje życie po śmierci. W sercach ludzi powinna zagościć radość, ponieważ każde z dzieci Bożych podróżruje do Ojca, który przygotował dla was wszechświat do doświadczania i dla każdego, aby spotkał Go jako Stwórcę i Źródło życia wiecznego. Jestem Jezus, proszę was, idźcie za mną i żyjcie ze mną. Jestem waszym bratem, który szedł przed wami, który powstał ze śmierci i który nauczył was, że istnieje majestatyczny i kochający Bóg, który przyciąga wszystkich do siebie i chce przygarnąć każdego z was do swojego królestwa.

W te Święta Bożego Narodzenia proszę was, abyście kochali się nawzajem, abyście mieli pokój wśród swojej rodziny, przyjaciół, sąsiadów i wszystkich, których spotykacie, żebyście byli troskliwi i życzliwi i żebyście się dzielili ze sobą tym, co dał wam Ojciec. Nie możecie wziąć na siebie zmartwień całego świata, nie możecie powstrzymać wojny ani nakarmić wszystkich cierpiących, ale możecie promieniować swoją miłością do tych wokół was, aby mogli otrzymać iskrę miłości Ojca promieniującą od was.

Znaczenie moich narodzin na tym świecie nigdy nie zostało w pełni zrozumiane, ale jest wiele powodów, aby świętować moje narodziny jako Syna Człowieczego i Syna Bożego oraz wiedzę o miłości Ojca do tego świata, świata, który ostatecznie wzrośnie do większej jedności i przyniesie pokój wśród ludzi. Dawajcie swoją miłość w obfitości, aby otworzyć serca innych i promieniować swoim światłem jak płonąca świeca, która odżywia wszystkich ludzi i sprawia, że czują miłość Boga do całej ludzkości.

Niech wasze Światło świeci gdziekolwiek jesteście, gdziekolwiek jesteście w te Święta Bożego Narodzenia i pamiętajcie o Mnie jako waszym bracie, który pokazał wam Drogę, Prawdę i Życie. Bądźcie radośni i szczęśliwi i wiedzcie, że jestem z wami w każdej chwili i w każdym promieniu światła, który świeci z waszych serc do serc waszych braci i sióstr. Oprócz dziecka z Betlejem jestem człowiekiem, który żył wśród was i który pragnął otworzyć serca dzieci Bożych dla naszego Ojca Niebieskiego, który dał wam życie pełne obietnic, miłości i miłosierdzia, a także środki, abyście mogli dotrzeć do samego Stwórcy, gdy podążacie za Mną i - Niech wasze światło świeci - we wszystkim, co myślicie, mówicie i robicie. Jestem Jezus, zawsze jestem z wami i życzę wam wszystkim szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku.