Transkrypcja nagrania po angielsku :https://forum.serara.org/index.php?topic=21715.msg104261#msg104261Napisał : Raz, starszy członek
Kategoria / Temat : NUMERY TELEFONU I KODY DOSTĘPU DO HOLENDERSKIEJ MIĘDZYNARODOWEJ / Lightline holenderska międzynarodowa
« Odpowiedź nr 1, 5 listopada 2024 r., godz. 18:23:57 »
(Jeden urywek)
Ojciec Wszechświata :
Tak, tu Ojciec. Pozdrawiam was moje dzieci. Przynoszę wam moje błogosławieństwo i obyście wypowiadali moje imię. Żyjecie w czasach ogromnego napięcia na całym świecie i wiemy, że brakuje wam waszych prawie codziennych przekazów, które zwykliście otrzymywać, ale nikt inny, od kogo otrzymujecie nauki lub informacje z waszego świata nie jest tak uparty, żeby pozostawać w swojej niezrównoważonej sytuacji niezrozumienia siebie nawzajem i ponoszenia konsekwencji tego podczas gdy mogłoby to uczynić życie sensownym i radosnym, zamiast krzywdzić się nawzajem. Ludność tego świata wciąż ma przed sobą długą drogę, zanim zrozumie, że pokój może nadejść na świecie, na waszym świecie tylko wtedy, gdy wszyscy, naprawdę wszyscy na waszej planecie będą tęsknić za pokojem i pracować na jego rzecz. Musi istnieć ogólne i głębokie pragnienie pokoju.
Tak, sami ludzie muszą mieć wolę czynienia pokoju. Wy i wszyscy ludzie, jeden po drugim, musicie stworzyć swój własny pokój, który następnie przyjdzie na świat, gdy ludzie nauczą się kochać i wspólnie pracować nad osiągnięciem swojego celu, żeby osiągnąć pokój i musi to pochodzić od samych ludzi. Pokój nie jest boskim darem, jest czymś, co trzeba stworzyć i nad czym trzeba pracować, bo inaczej nie można go zdobyć i uczynić swoją własnością. To człowiek, to ludzie zbiorowo, wszyscy, którzy zamieszkują planetę decydują o tym, czy żyjecie w pokoju, czy też wciąż walczycie i niszczycie. To sami ludzie naprawdę, jeden po drugim, decydują, czy zwrócić się do swojego Stwórcy, czy też trzymać się z dala ode Mnie i zaprzeczać Mojemu istnieniu i próbować udowodnić, że są królami, którzy rządzą narodami.
Wszyscy już wiecie, że ten świat nie rozumie swojego duchowego pochodzenia i wszystkiego, co objawia się dla was na waszym świecie tutaj i poza nim. Jest to spowodowane przede wszystkim wielkim brakiem duchowej edukacji, która jest tak niezbędna dla każdej planety, aby móc ewoluować oraz ufać i wierzyć we Mnie, waszego Ojca, który troszczy się i podtrzymuje całe stworzenie i który dał wam atrybuty i cechy przywracania, aby rozumować, myśleć i dojść do wiary i zaufania we Mnie. Dowiedzieliście się o wielkich objawieniach. Wielkie objawienia zostały wam przyniesione, ale nigdy nie miały one pełnej możliwości pracy dla tej planety, do tego stopnia, żebyście byli w stanie uformować i zbudować swoje społeczeństwo zgodnie z łaską i intencjami, które z nim przyszły. Ważne znaczenie i konieczność tych wspaniałych objawień zostały przerwane lub nie w pełni zrozumiane i wiele z tego, co zostało wam przyniesione, zostało zapomniane lub po prostu odłożone na bok, ale oto jestem, wasz Ojciec Uniwersalny. Kocham was i mogę was zapewnić, że ten świat ma Moją miłość, aby stworzyć piękny świat dla wszystkich, świat, który jesteście w stanie rozwijać dla siebie i między sobą, a także rozwijać duszę tak silną, że jest gotowa do łatwego i szybkiego wejścia do światów morontialnych i czerpania korzyści z tego, czego nauczyliście się w swoim poprzednim istnieniu.
Słuchajcie wciąż waszego Dostrajacza Myśli, który pochodzi ode Mnie i jest Mną, który żyje w każdym z was i który daje wam znać, co jest ważne w krótkim czasie, kiedy żyjecie swoim ludzkim życiem. Wasz Dostrajacz jest waszym przewodnikiem i ważne jest, abyście się zapoznali z tym, jak możecie się zbliżyć do Mnie. Jestem waszym Ojcem, który czeka na was po waszej długiej podróży przez sfery, od sfery do sfery i uczeniu się waszych lekcji, aby dotrzeć do Mnie i zbliżyć się do Mnie. Jestem waszym Ojcem, waszym Ojcem Uniwersalnym i postanowiłem, że wszystkie Moje dzieci powrócą do Mnie z miejsc, do których was wysłałem w waszą wieczną podróż i że poznacie Mnie we wszechświatach, które dla was stworzyłem.
Moje stworzenie zostało stworzone, aby dzielić się nim ze wszystkimi i każdy może mnie tam znaleźć i spotkać. Trwajcie w poszukiwaniu prawdy we wszystkim, co zostało objawione o Stwórcy i Jego wszechświecie, a dotrzecie do Mnie i będziecie ze Mną na zawsze w Moim miłującym pokoju. Pracujcie nad tym upragnionym pokojem w swoim życiu i nad pokojem na świecie. Starajcie się, starajcie się pracować nad tym najlepiej jak potraficie, ponieważ tylko wtedy, gdy każdy mężczyzna i każda kobieta na tym świecie zapragnie pokoju i poświęci się osiągnięciu pokoju, tylko wtedy pokój będzie w zasięgu ręki i wtedy każdy go poczuje. Każdy poczuje pokój i każdy będzie w pokoju i pomoże osiągnąć pokój wszystkim, którzy połączą siły, wszystkim, którzy chcą pracować razem nad tym. Tu wasz Ojciec, wasz Ojciec Uniwersalny. Kocham was wszystkich. Zostawiam was z moimi błogosławieństwami moje drogie dzieci.