Author Topic: 15.11.2024 – Jezus mówi o Miłości  (Read 251 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Andre_P

• Hero Member
    • View Profile
    • Email
15.11.2024 – Jezus mówi o Miłości
« on: November 15, 2024, 10:55:59 am »
Transkrypcja nagrania po angielsku :
https://forum.serara.org/index.php?topic=21732.msg104288#msg104288
Napis : Raz, starszy członek
Kategoria / Temat : NUMERY TELEFONU I KODY DOSTĘPU DO HOLENDERSKIEJ MIĘDZYNARODOWEJ / Lightline holenderska międzynarodowa
« Odpowiedź nr 1, 14 listopada 2024 r., godz. 10:00:44 »

(Jeden urywek)

Jezus :
Dzień dobry. Tu wasz Jezus. Chociaż obwody są słabe, to ja zawsze wiem, jak przyjść do waszej grupy i dać wam Moją miłość. Przynoszę wam Moją miłość. Jest to jedyna rzecz, o której chciałbym dzisiaj mówić. Miłość jest największym darem od Boga. Miłość jest Bogiem. Bóg jest miłością. Bóg objawia swoją miłość we wszystkim, co od Niego pochodzi, a wszystko jest Nim i pochodzi od Niego. We wszystkim, w każdej rzeczy możemy znaleźć Jego miłość. Od nas zależy, czy odkryjemy i nauczymy się odczuwać Bożą miłość i stosować ją w swoim życiu z innymi, którzy następnie przekażą waszą miłość tym, których spotkają w swoim życiu i która da im siłę, żeby radzili sobie z życiem i okazywali miłości we wszystkim, co robią.

Jestem Jezus. W moim życiu na tym świecie przekazywałem miłość naszego Ojca, naszego Boga, każdemu, kogo spotkałem. Miłość Ojca była reprezentowana we Mnie, ponieważ nosiłem w sobie nie tylko rzeczywisty fragment Boga, Ojca, jako Dostrajacza, ale także boski atrybut i charakter Michała Nebadońskiego, który dzielił ze Mną to życie i mieszkał we Mnie jako wielka tajemnica i cud Boga, który jest żywy i prawdziwie obecny w człowieku. Tak, tak właśnie się dzieje, gdy Syn Boży, Syn Stwórca decyduje się wcielić, wejść w ludzkie ciało i doświadczać ludzkiego życia jako obecny w ludzkiej istocie.

Jest to tajemnica Ojca, tajemnica Sonaringtonu, sfery, która otacza Raj i jest przeznaczona do takiego procesu, który jest realizowany i osiągany przez boski akt, w którym Syn Stwórca tymczasowo opuszcza swój lokalny wszechświat i dosłownie przebywa w ciele jednej ze stworzonych przez siebie istot intelektualnych swojego wszechświata, aby doświadczać i w pełni zrozumieć swoje dzieci w ich istnieniu. Jest to największa miłość, jaką tylko boski Syn Stwórca może mieć dla swoich stworzeń. Demonstruje ona ojcowskie poświęcenie miłosnego aktu Stwórcy. Jego miłość przewyższa wszystko, wszystko, co znacie i czego doświadczacie w miłości tutaj na Ziemi. Jest czystym wyrazem boskiej miłości i może być odczuwana tylko wtedy, gdy człowiek w pełni połączy się z Bogiem. Stan, który nastąpi, gdy człowiek zjednoczy się ze swoim Stwórcą po wielu doświadczeniach w podróży przez życie, gdzie nauczył się, że miłość jest największym darem i największym dobroczyńcą i że człowiek może przyjść do Boga tylko w miłości, ponieważ Bóg sam jest miłością.

Tu Jezus. Mówiałem jako wasz przyjaciel, jako wasz brat, jako wasz nauczyciel, jako Syn Boży i Syn Człowieczy. Zostawiam was w Mojej miłości i błogosławię was. Dobrego dnia.