Author Topic: 6.1.2025 - MICHAŁ przesyła zachęcającą wiadomość  (Read 249 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Andre_P

• Hero Member
    • View Profile
    • Email
6.1.2025 - MICHAŁ przesyła zachęcającą wiadomość
« on: January 06, 2025, 17:48:43 pm »
Ta sama wiadomość po angielsku :
https://forum.serara.org/index.php?topic=21785.msg104397#msg104397
Przekazała : amethyst, starszy członek
Kategoria / Temat : Wątki nowych przekazów / MICHAŁ przesyła zachęcającą wiadomość
« 6 stycznia 2025 r., godz. 08:35:19 »

Cześć wszystkim. Minęło bardzo dużo czasu, odkąd otrzymałam jakikolwiek przekaz, którym mogłabym się z wami podzielić. Ten otrzymałem około 6:00 rano po tym, jak nie spałam w ogóle ostatniej nocy. Nie jestem pewna, ale myślę, że odniesienie do smoka, o którym mówi Michał, jest wspomniane w Objawieniu 12: 4.

Odebrane 06 stycznia 2025 r.

„Pozdrowienia dla wszystkich tutaj. Tu MICHAŁ NEBADOŃSKI. Chcę dziś wnieść na to forum trochę radości. Zawsze troszczę się o każdego z was. Przechodzicie teraz przez trudne próby, ale bądźcie pewni, że wszystko rozwija się tak, jak powinno. Macie wiele pytań bez odpowiedzi, ale czasami tak się dzieje na Urantii. Czyż Mojżesz nie zastanawiał się przez czterdzieści lat, jak zakończą się sprawy jego ludu ? Czy myślicie, że Van Niezłomny nie miał swoich okresów pytań i tak, czasami nawet zmartwień ?

„Dzisiaj nie odnoszę się do żadnych konkretnych sytuacji, z którymi się borykacie, ale jako boski rodzic staram się przynieść wam pocieszenie. Wkrótce zalew przekazów rozpocznie się na nowo i jest to czas, abyście wprowadzili się w stan medytacji, żeby zacząć je odbierać. Wasza Matka i ja, choć jeszcze się nie połączyliśmy, z niecierpliwością czekamy na czas, kiedy to nastąpi. Wiele wycierpieliśmy, tak jak wy wiele wycierpieliście.

„Ojciec Wszechświata zarządził rozpoczęcie nowego sezonu intensywnego uzdrawiania. Chociaż smok (najwyższy) rzeczywiście ściągnął jedną trzecią gwiazd (w przenośni) z niebios, jak powiedział wasz dawny prorok. Ojciec zarządził na początku tej nowej ery wszechświata, że odbudowa i uzdrowienie będą nową trąbą, która zabrzmi. Nowe życie, które jest święte, rzeczywiście ponownie zasieje gwiazdy.

„Przekazuję wam dzisiaj to przesłanie. Zapamiętajcie je. Dzisiejszy dzień naprawdę zwiastuje nowy początek. Wdychajcie to głęboko. Niech to przejdzie do waszej istoty. Poczujcie nowy świt, który pewnego dnia ujrzycie. Ojciec nas wszystkich powiedział złu : „Tak daleko i nie dalej. Moje stworzenie zostanie uzdrowione.” ”

Dziękuję ci za to drogi Michale.