Ta sama wiadomość po angielsku :https://forum.serara.org/index.php?topic=21791.msg104415#msg104415Podał : Rene A Duran, członek bohater
Kategoria / Temat : HISZPAŃSKA LIGHTLINE DLA WSZYSTKICH / WEZWANIE DO POKOJU
« 12 stycznia 2025 r., godz. 16:23:01 »
Grupa 11:21 Przekazywanie prawd, Phoenix, Arizona
WEZWANIE DO POKOJU
Od JEZUSA
Odebrane przez Evelio Rivasa
Salwador, 11 stycznia 2025, godz. 6:29
JEZUS :
„Tu Jezus. W tym nowym roku wystosowuję pilne wezwanie do wszystkich na Urantii. Pragnę, abyście zawarli pokój i żyli razem jako bracia. Moja miłość do tego świata trwa od dnia, w którym go stworzyłem.”
„Jest coś, co bardzo mnie boli, to widok was zanurzonych w dysharmonii. Wiem, że błądzenie, które pokazujecie, jest wynikiem buntowniczych działań i że blokujecie moje publiczne przybycie. Musicie wiedzieć, że zawsze byłem was świadomy. To nieprawda, że porzuciłem was z powodu tego, co przeżyłem wśród spraw, które się wydarzyły w tych fatalnych dniach. Dziś musimy to przezwyciężyć i patrzeć w przyszłość.”
„Jesteśmy tutaj na Urantii i planujemy ulepszyć tę sferę i jej populację. Jesteśmy optymistami i zawsze mamy nadzieję na zmianę w kierunku miłości OJCA WSZECHŚWIATA. Od samego początku Urantia została stworzona w tym celu, jako piękna planeta, dla rozwoju jej mieszkańców.”
„Liczy się teraz to, jak traktujecie się nawzajem. Istnieje łatwy sposób wejścia w te sprawy. Nazwiemy to tak, żeby brzmiało znajomo : służyć. Wiecie, że każdy dzień poświęcam, żeby wam służyć. Tak jak w przeszłości robimy to dzisiaj. Być użytecznym dla tych wokół nas jest prostym sposobem na wejście w moje zalecenia. Ta postawa musi się rozciągać na całą planetę. Dziś możecie wziąć ją za swój dom, w którym wszyscy jesteście, a wy jesteście moimi dziećmi bez wyjątku. Błagam was, żebyście słuchali się nawzajem, otworzyli stół dialogu i poznali się nawzajem. Jest konieczne, żebyście przestali patrzeć na brzydotę drugiego. Jest pilne, żebyście sobie nawzajem wybaczali. Osądzanie siebie nawzajem nie zaprowadzi was na właściwą drogę. Musicie sobie wybaczyć i przyznać, że są teraz nowe czasy, mój OJCIEC jest tutaj ze mną i droga Urantii się zmieni. Każdy jest brany pod uwagę i cieszy się równością. Jeśli przeanalizujecie DNA, to są tam ślady, które robią różnicę, ogólnie stanowicie jedną rodzinę. Jest nie do pomyślenia, żebyście znaleźli powody do kontynuowania dysharmonii.”
„Tu JEZUS. Kończę ten kontrowersyjny temat. Kocham was wszystkich. Wejdźcie w dobry Dzień.”
Koniec
Evelio Rivas